Mąki bezglutenowe, pełnoziarniste, tapioka i skrobie. Ekologiczne, idealne do wypieków ciast, pieczywa. Mąka dobrej jakości to gwarancja udanych wypieków.
Mieszanka do samodzielnego wypieku keto bułek bez glutenu.
Ekologiczna skrobia kukurydziana - do zagęszczania sosów, zup lub do zrobienia kisielu lub budyniu.
Ekologiczna mąka z lnu brązowego - do wypieków lub do zagęszczania.
Migdały mielone, mąka migdałowa bezglutenowa - do wypieków, deserów.
Bezglutenowa mąka gryczana - odpowiednia dla osób chorujących na celiakię.
Bezglutenowa mąka jaglana - do wypieków lub do zagęszczania.
Mąka ryżowa bez glutenu - do ciast, naleśników, pierogów, makaronu ryżowego, itp.
Mieszanka do pieczenia ciemnych bułek bez glutenu. Z mieszanki upieczemy 9 bułeczek.
Mieszanka do pieczenia jasnych bułek bez glutenu. Z mieszanki upieczemy 9 bułeczek.
Zakwas chlebowy żytni w proszku, ekologiczny. Na ok. 1,5 kg chleba.
Pełnoziarnista mąka orkiszowa razowa typ 2000 - ekologiczna.
Ekologiczna pełnoziarnista mąka z pszenicy płaskurki - do wypieków lub do zagęszczania.