Rośliny strączkowe bogate w odżywcze substancje to obowiązkowy element diety wegańskiej / wegetariańskiej. Składnik wielu potraw, zapiekanek, pasztetów – ciecierzyca, soczewica, fasola, soja.
Sproszkowane białko z grochu z serii superfoods - z ekologicznych źródeł.
Ekologiczny groszek zielony w zalewie, w słoiczku - zdrowy dodatek do sałatek i dań.
Ekologiczna kukurydza w zalewie, w słoiczku - zdrowy dodatek do sałatek i dań.
Czerwona fasolka kidney w puszce - zdrowy dodatek do sałatek i dań.
3 odmiany fasoli i ciecierzyca w puszce - zdrowy dodatek do sałatek i dań.
Biała fasolka jaś w puszce - zdrowy dodatek do sałatek i dań.
Ekologiczna ciecierzyca w zalewie, w słoiczku - zdrowy dodatek do sałatek i dań.
Soczewica zielona - zdrowa i wartościowa baza wielu potraw oraz posiłków.
Fasolka adzuki w puszce - do bezpośredniego spożycia.
Soja w zalewie w puszce - smaczny i zdrowy dodatek do sałatek i dań.
Soczewica w zalewie pomidorowej w puszce - do dań i sałatek.
- 1
- 2