Owsiany napój wzbogacony algami morskimi to w 100% roślinna alternatywa dla mleka.
Napój ryżowy z dodatkiem z alg morskich - naturalny, ekologiczny. Bez glutenu i bez laktozy.
Suszone warzywa - włoszczyzna - np. do zup, sosów. Ekologiczna.
Roślinna alternatywa śmietanki / śmietany (to z kokosa) - do gotowania i zagęszczania.
Krem orzechowo - czekoladowy w słoiczku - ekologiczny, wegański, bez glutenu, bez oleju palmowego.
Pasta kanapkowa z ekologicznych warzyw - m.in. z 3 rodzajami papryki. Bez glutenu.
Pasta kanapkowa z ekologicznych i naturalnych składników na bazie awokado. Bez glutenu.
Agar – agar (naturalna roślinna substancja żelująca) - ekologiczny wege zamiennik żelatyny.
Ekologiczny kisiel o smaku truskawkowym - bez dodatku cukru, naturalne składniki.
Krem z orzechów laskowych i daktyli z dodatkiem manny kokosowe i kakao.
Pyszny ekologiczny krem do smarowania z dobrym składem. Kakaowo - orzechowy
Owsiano - sojowy napój idealny do robienia pianki do kawy - 100% roślinna alternatywa mleka.