Ekologiczne i bezglutenowe dodatki do wypieków – bezpieczne i z dobrym składem. Proszek do pieczenia, cukier waniliowy, naturalne barwniki do żywności, niesiarkowane wiórki kokosowe.
Sproszkowane białko z grochu z serii superfoods - z ekologicznych źródeł.
Łuskane nasiona konopi (siemię konopne) z serii superfoods - z ekologicznych źródeł.
Mieszanka do samodzielnego wypieku keto bułek bez glutenu.
Kruszone surowe ziarna kakao z ekologicznych źródeł.
Mieszanka do pieczenia ciemnych bułek bez glutenu. Z mieszanki upieczemy 9 bułeczek.
Mieszanka do pieczenia jasnych bułek bez glutenu. Z mieszanki upieczemy 9 bułeczek.
Mieszanka do zrobienia owsianych ciasteczek - ekologiczne składniki.
Mieszanka do zrobienia owsianych ciasteczek kakaowych - ekologiczne składniki.
Zakwas chlebowy żytni w proszku, ekologiczny. Na ok. 1,5 kg chleba.
Placki do tortilli z dobrym składem - m.in. mąka pszenna częściowo pełnoziarnista, oliwa z oliwek
Ekologiczny sproszkowany korzeń maca - naturalne superfoods.
Laska wanilii bourbon - w opakowaniu znajduje się jedna sztuka