Wafelki gryczane, kukurydziane, ryżowe czy orkiszowe. Chlebki bezglutenowe, gofry owsiane i orkiszowe bez cukru to pyszne i zdrowe przekąski nie tylko dla dzieci. Wafelki dla diabetyków.
Ekologiczne wafle ryżowe z solą morską. Wafle z ryżu brązowego.
Ekologiczne wafle kukurydziane z solą morską. Opakowanie zawiera 7 szt. wafelków.
Ekologiczne wafle jaglano - kukurydziane z chia i solą morską. Opakowanie zawiera 7 szt. wafelków.
Ekologiczne wafle gryczano - kukurydziane z chia i solą morską. Opakowanie z 7 szt. wafelków.
Ekologiczne pieczywo chrupkie orkiszowe. Lekka baza do kanapek / chrupiąca przekąska.
Ekologiczne pieczywo chrupkie z roślin strączkowych. Pożywna baza do kanapek / przekąska. Bez glutenu.
Ekologiczne pieczywo chrupkie z ciecierzycą. Lekka baza do kanapek / przekąska. Bez glutenu.
"Chlebki: kukurydziane to słodka przekąska na bazie ekstrudowanej kukurydzy.
Ekologiczne pieczywo chrupkie kasztanowe. Lekka baza do kanapek / chrupiąca przekąska. Bez glutenu.
Ekologiczne okrągłe i delikatne wafle gryczane. Zdrowa przekąska bez soli i bez dodatku cukru.
Cienkie wafelki kukurydziane z dodatkiem chia. Ekologiczna zdrowa przekąska bez glutenu.
Okrągłe wafelki z kaszy jaglanej i kaszki kukurydzianej bez cukru. Ekologiczne.