Pasty kanapkowe roślinne z dobrym składem, pyszne hummusy, sałatki i wegańskie pasztety z warzyw. Zdrowa dieta roślinna dla wegetarian i wegan lub urozmaicenie diety dla każdego.
Pasta kanapkowa z ekologicznych warzyw - m.in. z 3 rodzajami papryki. Bez glutenu.
Pasta kanapkowa z ekologicznych i naturalnych składników na bazie awokado. Bez glutenu.
Masło z prażonych orzechów nerkowca z dodatkiem soli morskiej.
Masło migdałowe prażone - aż 99% to migdały.
Placki do tortilli orkiszowe, z dobrym, krótkim składem. Ekologiczne składniki.
Krem kakaowo - orzechowy bez dodatku cukru do smarowania np. pieczywa, bez oleju palmowego
Pasztet z naturalnych, ekologicznych roślinnych składników - bez sztucznych dodatków, wegański
Pasztet z żurawiną - bez sztucznych dodatków, wegański.
Ekologiczna pasta kanapkowa z warzyw i przypraw - bez dodatku cukru. Bezglutenowy.
Krem z ekologicznych owoców i nasion chia - bez dodanego cukru. Do kanapek, deserów, naleśników.
Pasta kanapkowa z naturalnych składników - m.in. fasoli z siemieniem lnianym - bez dodanego cukru.
Pesto z marchewki i soczewicy, ekologiczne składniki, czysta etykieta.