QUINOA BIAŁA (KOMOSA RYŻOWA) BEZGLUTENOWA 500 g – PIĘĆ PRZEMIAN
Quinoa biała - komosa ryżowa bezglutenowa.
Cena 11,99 zł- Nowy
Filtruj według
Marka
Cena
1,00 zł - 43,00 zł
Jest 195 produktów.
Aktywne filtry
Quinoa biała - komosa ryżowa bezglutenowa.
Cena 11,99 złMigdały łuskane w większej gramaturze - zdrowa przekąska i składnik dań i deserówNajlepiej spożyć przed 30.03.`24
Cena 24,39 złBezglutenowa granola gryczana z kokosem i suszonymi owocami. Ekologiczna.
Cena 24,99 złEkologiczne pieczywo owsiane bezglutenowe - 4 kromki chleba z pełnego ziarna.
Cena 12,59 złExtra babka Pięć Przemian - gotowa mieszanka do wypieku babki piaskowej bez glutenu.
Cena 18,29 złBudyń proteinowy o smaku truskawkowym - pożywny, wysokobiałkowy deser (porcja na kubek).
Cena 5,99 złBudyń proteinowy o smaku czekoladowym - pożywny, wysokobiałkowy deser (porcja na kubek).
Cena 5,99 złEkologiczne płatki owsiane bez glutenu. Świetne do owsianek i deserów / wypieków.Najlepiej spożyć przed 29.03.`24
Cena 11,39 złNasiona szałwii hiszpańskiej (CHIA) w większym opakowaniu (750g) - bogactwo wartości odżywczych.
Cena 20,69 złGranola orzechowa bezglutenowa z nasionami Turtle. Ekologiczna,
Cena 27,49 złGotowa mieszanka do wypieku ciastek bez glutenu - ze świąteczną etykietą.
Cena 16,69 złZbożowe "poduszeczki" wypełnione kremem czekoladowo - cynamonowym. Bez dodatku cukru, wegański i bez glutenu. Ekologiczne.
Cena 13,49 złProdukty z kategorii zdrowej żywności, które mają potwierdzony przez producenta brak glutenu (nie tylko brak glutenu w składnikach). Kremy do smarowania bez gutenu, mąki bez glutenu, makarony bezglutenowe, kisiele, budynie, galaretki i dodatki do wypieków / deserów bez glutenu, bakalie - niesiarkowane i bezglutenowe, pasty warzywne bezglutenowe, mieszanki do wypieku pieczywa, naleśników bez glutenu, naturalne suplementy diety bez glutenu, nasiona i ziarna bez glutenu, musli bezglutenowe, pieczywo chrupkie bezglutenowe, napoje roślinne bezglutenowe, konfitury bezglutenowe i tortilla warzywna bez glutenu. To dział dla osób, które nie mogą (celiakia, nietolerancja glutenu) lub nie chcą spożywać glutenu.