CZEKOLADA GORZKA 72% ZERO POMARAŃCZOWA KETO BEZ DODATKU CUKRU BEZ GLUTENU 100g - SOLE
Czekolada gorzka 72% KETO / ZERO pomarańczowa bez dodanego cukru. Bezglutenowa.
Cena 13,39 zł- Nowy
Filtruj według
Marka
Cena
1,00 zł - 149,00 zł
Jest 391 produktów.
Aktywne filtry
Czekolada gorzka 72% KETO / ZERO pomarańczowa bez dodanego cukru. Bezglutenowa.
Cena 13,39 złMiętowa guma do żucia bez cukru, bez Aspartamu, bez sztucznych słodzików. Bezglutenowa. Duże opakowanie - saszetka 55 szt.
Cena 17,29 złSPRY miętowa guma do żucia - bez cukru, bez sztucznych słodzików. Gumy są w saszetce, bezglutenowe. 55 szt.
Cena 17,29 złZestaw lizaków z witaminami o smaku malinowym bez cukru i bez glutenu. Lizaki w kształcie serc z witaminami C i D.
Cena 11,09 złEnergetyczny baton z mango od Vilgain - bezglutenowy, bez dodatku cukru. Energy Bar. Tylko 4 składniki.
Cena 4,79 złEnergetyczny baton z czarnymi porzeczkami od Vilgain - bezglutenowy, bez dodatku cukru. Energy Bar. Tylko 4 składniki.
Cena 5,09 złEnergetyczny baton z malinami Vilgain - bezglutenowy, bez dodatku cukru. Energy Bar. Tylko 4 składniki.
Cena 4,79 złPraliny Freetutti z nadzieniem o smaku kokosowym - bez dodatku cukru, bez glutenu, wegetariańskie. Bez oleju palmowego.
Cena 13,49 złNaturalne żelki w niewielkim opakowaniu / przekąski jabłkowe 100% Bob Snail. Przekąska nie tylko dla dzieci.
Cena 3,59 złEkologiczne cukierki krówki Super Fudgio różane - bez laktozy, bez glutenu, słodzone cukrem kokosowym.
Cena 11,49 złEkologiczne cukierki krówki Super Fudgio z dodatkiem Matchy - bez laktozy, bez glutenu, słodzone cukrem kokosowym.
Cena 11,49 złPraliny Freetutti z nadzieniem o smaku słonego karmelu - bez dodatku cukru, bez glutenu, wegetariańskie. Bez oleju palmowego.
Cena 13,49 złBezglutenowe słodycze i słodkości - dla osób, które szukają słodyczy bez tego składnika - znajdziecie tu m.in. cukierki bez glutenu, lizaki bez glutenu, żelki bez glutenu, przekąski owocowe bez glutenu, bakalie w czekoladzie bez glutenu. Słodycze bez glutenu dla dzieci i dorosłych. Polecamy nie tylko dla osób z celiakią lub nietolerancją glutenu. Takie słodkości mogą spożywać wszyscy.