- Obecnie brak na stanie
-
Produkty
-
Bez cukru
-
Bez glutenu
-
Wegańskie
-
Hurt
BUŁKA TARTA BEZGLUTENOWA BIO 300g - BIOPIEKARZ NOWAKOWSKI TRADYCJA
Bułka tarta bezglutenowa - jako posypka albo do panierki.
Obserwuj nas
Składniki: skrobia pszenna bezglutenowa*, mąka jaglana*, mąka z komosy ryżowej*, mąka ryżowa*, cukier trzcinowy*, woda, sól morska, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Ekologiczna bułka tarta bez glutenu to propozycja dla osób, które nie mogą lub nie chcą spożywać glutenu. Jej zastosowanie jest identyczne jak bułki tartej tradycyjnej - można jej użyć do obtaczania kotletów warzywnych czy mięsnych, jako zagęszczającego dodatku do farszy lub pasztetów, a także jako posypkę np. do pieczonych pasztetów.
Wartości odżywcze w 100 g:
Wartość energetyczna: 1564 kJ / 370 kcal
Tłuszcz: 2,31g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,36 g
Węglowodany: 80,30 g
w tym cukry: 6,80 g
Błonnik 2,26 g
Białko: 5,50 g
Sól: 1,56 g
Opis
- Cena za kg
- 27.96
- Kraj producenta
- Polska
Specyficzne kody
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana