1
MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA KETO BEZGLUTENOWEGO BEZ DODATKU CUKRU 500g - PIĘĆ PRZEMIAN

MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA KETO BEZGLUTENOWEGO BEZ DODATKU CUKRU 500g - PIĘĆ PRZEMIAN

18,49 zł
Brutto

Mieszanka do samodzielnego wypieku bezglutenowego chleba KETO. 

Ostatnie sztuki w magazynie

Pośpiesz się! Tylko 2 szt. w magazynie!

Składniki: mąka migdałowa, słonecznik, nasiona chia, pestki dyni bezłuskowej, siemię lniane, mąka lniana odtłuszczona, łuska babki jajowatej, sól himalajska.

Mieszanka mąk bezglutenowych z dodatkami takimi jak pestki dyni, nasiona chia, słonecnik, siemię. Z mieszanki można upiec chleb KETO - odpowiedni dla osób na diecie niskowęglowodanowej / ketogenicznej.

Jak upiec chleb z takiej mieszanki?
Najpierw należy nagrzać piekarnik (góra i dół) do 190°C.
Mieszankę wsypujemy do miski, dolewamy 500 ml wody i dokładnie mieszamy. Zagniatamy ciasto i formujemy bochenek.
Bochenek wsadzamy do piekarnika na 80 min.; po upieczeniu odstawiamy do ostygnięcia. Przechowywać najlepiej zawinięty w szmatkę.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1320 kJ / 319 kcal
Tłuszcz: 24 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2, 4 g
Węglowodany: 3,1 g
w tym cukry: 2,2 g
Błonnik: 14 g
Błonnik: 15 g
Sól: 1,3 g

2 Przedmioty

Opis

Informacja dla alergików
Może zawierać orzechy.
Cena za kg
38.83
Kraj producenta
Polska

Specyficzne kody

Nowy
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA...

18,49 zł