-
Produkty
-
Bez cukru
-
Bez glutenu
-
Wegańskie
MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA KETO BEZGLUTENOWEGO BEZ DODATKU CUKRU 500g - PIĘĆ PRZEMIAN
Mieszanka do samodzielnego wypieku bezglutenowego chleba KETO.
Obserwuj nas
Składniki: mąka migdałowa, słonecznik, nasiona chia, pestki dyni bezłuskowej, siemię lniane, mąka lniana odtłuszczona, łuska babki jajowatej, sól himalajska.
Mieszanka mąk bezglutenowych z dodatkami takimi jak pestki dyni, nasiona chia, słonecnik, siemię. Z mieszanki można upiec chleb KETO - odpowiedni dla osób na diecie niskowęglowodanowej / ketogenicznej.
Jak upiec chleb z takiej mieszanki?
Najpierw należy nagrzać piekarnik (góra i dół) do 190°C.
Mieszankę wsypujemy do miski, dolewamy 500 ml wody i dokładnie mieszamy. Zagniatamy ciasto i formujemy bochenek.
Bochenek wsadzamy do piekarnika na 80 min.; po upieczeniu odstawiamy do ostygnięcia. Przechowywać najlepiej zawinięty w szmatkę.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1320 kJ / 319 kcal
Tłuszcz: 24 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2, 4 g
Węglowodany: 3,1 g
w tym cukry: 2,2 g
Błonnik: 14 g
Błonnik: 15 g
Sól: 1,3 g
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
Klienci, którzy zakupili ten produkt kupili również:
FRANK&OLI - ZESTAW KETO CIASTKA PEANUT BUTTER & KOKOS 6+6 SZT BEZ DODATKU CUKRU BEZ GLUTENU BEZ LAKTOZY 12 x 50g
- -4,49 zł
- - 4,49 zł
PALUSZKI PEŁNOZIARNISTE ORKISZOWE, ŻYTNIE, Z SAMOPSZY Z SOLĄ HIMALAJSKĄ BIO 3 x 45g - PIĘĆ PRZEMIAN
- -0,48 zł
- - 0,48 zł