-
Produkty
-
Bez cukru
-
Bez glutenu
-
Wegańskie
-
Hurt
CZEKOLADA CREAMY Z MIGDAŁAMI I SOLĄ BEZ LAKTOZY BIO 50 g - COCOA
Czekolada creamy z migdałami i solą Cocoa, bez laktozy, wegańska BIO.
Obserwuj nas
Składniki: cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*, MIGDAŁY* 24 %, nieprażone ziarno kakao*, sproszkowany miąższ kokosowy*, sól himalajska <1 %, wanilia Bourbon*.
(*certyfikowany składnik ekologiczny).
Masa kakaowa min. 47 %.
Czekolada kremowa Cocoa z dodatkiem migdałów oraz soli himalajskiej - wysokiej jakości czekolady Raw (surowe) tej marki są wegańskie, powstałe z ekologicznych składników. Bez laktozy i bez soi.
W czekoladach nie ma białego cukru - jest tu cukier z kwiatu palmy kokosowej. Brak tu również konserwantów i wypełniaczy, e-476.
Czekolada Cocoa "słony migdał" jest spakowana w płaskie "pudełeczko" - to bardzo dobry pomysł na prezent dla wegan i wegetarian oraz dla osób z nietolerancją laktozy.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 2612 kJ / 630 kcal
Tłuszcz: 51 g
w tym kwasy nasycone: 26 g
Węglowodany: 32 g
w tym cukry: 32 g
Błonnik: 5,6 g
Białko: 9,2 g
Sól: 0,45 g
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
Klienci, którzy zakupili ten produkt kupili również:
CHIPSY Z SUSZONEGO JABŁKA (KOSTKI) w 3 SMAKACH BEZ DODATKU CUKRU BEZ GLUTENU 3 x 12g – CRISPY NATURAL
- -0,38 zł
- - 0,38 zł