0
Czekolada wegańska creamy z migdałami i solą Bio Cocoa

CZEKOLADA CREAMY Z MIGDAŁAMI I SOLĄ BEZ LAKTOZY BIO 50 g - COCOA

11,99 zł
Brutto
COCOA

Czekolada creamy z migdałami i solą Cocoa, bez laktozy, wegańska BIO.


Potrzebujesz więcej? Zapytaj o czas realizacji!

Pośpiesz się! Tylko 3 szt. w magazynie!

Składniki: cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*, MIGDAŁY* 24 %, nieprażone ziarno kakao*, sproszkowany miąższ kokosowy*, sól himalajska <1 %, wanilia Bourbon*.
(*certyfikowany składnik ekologiczny).
Masa kakaowa min. 47 %.

Czekolada kremowa Cocoa z dodatkiem migdałów oraz soli himalajskiej - wysokiej jakości czekolady Raw (surowe) tej marki są wegańskie, powstałe z ekologicznych składników. Bez laktozy i bez soi.
W czekoladach nie ma białego cukru - jest tu cukier z kwiatu palmy kokosowej. Brak tu również konserwantów i wypełniaczy, e-476.
Czekolada Cocoa "słony migdał" jest spakowana w płaskie "pudełeczko" - to bardzo dobry pomysł na prezent dla wegan i wegetarian oraz dla osób z nietolerancją laktozy.

Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 2612 kJ / 630 kcal
Tłuszcz: 51 g
w tym kwasy nasycone: 26 g
Węglowodany: 32 g
w tym cukry: 32 g
Błonnik: 5,6 g
Białko: 9,2 g
Sól: 0,45 g

3 Przedmioty

Opis

Informacja dla alergików
Produkt może zawierać orzechy powodujące alergie lub nietolerancję pokarmową.
Cena za kg
239.80
Kraj producenta
Polska
Produkt wegański
TAK
Certyfikat BIO
TAK
Produkt wegetariański
TAK

Specyficzne kody

Nowy
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

CZEKOLADA CREAMY Z...

11,99 zł

Zobacz także