-
Produkty
-
Bez cukru
-
Bez glutenu
-
Wegańskie
CZEKOLADA SUROWA Z ORZECHAMI LASKOWYMI BEZ LAKTOZY BIO 50 g – COCOA
Czekolada raw z orzechami laskowymi bez laktozy BIO od firmy Cocoa.
Obserwuj nas
Składniki: cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, ziarno kakaowca*, orzechy laskowe* 14%, migdały*, sproszkowane mleczko kokosowe*, wanillia Bourbon* (certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 52%
Surowa czekolada, która powstała z certyfikowanych, ekologicznych składników RAW to prawdziwy przysmak. Czekolady Cocoa tworzone są przy użyciu najwyższej jakości składników, z surowych ziaren kakaowca. Tu czekolada z dodatkiem orzechów laskowych. Czekolady Cocoa nie zawierają laktozy i są słodzone cukrem palmowym zamiast białego. Polecamy smakoszom czekolady dla siebie lub na prezent.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 2611 kJ / 630 kcal
Tłuszcz: 52 g
w tym kwasy nasycone: 27 g
Węglowodany: 30 g
w tym cukry: 22 g
Białko: 5 g
Białko: 8 g
Sól: 0,3 g
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana