-
Produkty
-
Bez cukru
-
Bez glutenu
-
Wegańskie
-
Hurt
MIESZANKA NA BROWNIE BEZGLUTENOWE 500g - PIĘĆ PRZEMIAN
Gotowa mieszanka do wypieku ciasta brownie bez glutenu i bez białego cukru.
Obserwuj nas
Składniki: mąka migdałowa, cukier kokosowy, czekolada gorzka z erytrytolem*, odtłuszczone kakao w proszku, bezglutenowa mąka owsiana, mąka ryżowa pełnoziarnista, maranta trzcinowa, tapioka, sól himalajska.
Mieszanka Pięć Przemian na bezglutenowe brownie dzięki której w prostu sposób przygotujemy i upieczemy bezglutenowe ciasto. Brownie to klasyka gatunku - czekoladowe ciasto ma wielu wielbicieli. Brak białego cukru (cukier kokosowy i erytrytol ), bez glutenu.
Sposób przygotowania brownie:
* Rozgrzej piekarnik do 170 st. C.
* Wyłóż foremkę (24 x 24 cm) papierem do pieczenia.
* Przesyp mieszankę do miski.
* Dodaj 2 jajka, 80 g rozpuszczonego oleju kokosowego lub masła i 70 ml mleka. Dokładnie wymieszaj.
* Przelej do przygotowanej formy. 6. Piecz 35 min.
Wartość odżywcza w 100 g produktu*:
Wartość energetyczna: 2156 kJ / 515 kcal
Tłuszcz: 30 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14 g
Węglowodany: 30 g
w tym cukry: 16 g
Błonnik: 6,7 g
Białko: 10 g
Sól: 0,41 g
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana