-
Produkty
-
Bez cukru
-
Bez glutenu
-
Wegańskie
-
Hurt
CHRUPKI RYŻOWE ZE ŚLIWKAMI, CYNAMONEM I AGAWĄ BEZGLUTENOWE BIO 55 g – BIOPONT
Biopont - ekologiczne chrupki z brązowego ryżu ze śliwką, cynamonem i sproszkowaną agawą. Bez glutenu.
Obserwuj nas
Składniki: brązowy ryż*, olej słonecznikowy*, agawa sproszkowana*, śliwka sproszkowana* (2 %), burak sproszkowany*, naturalny aromat śliwkowy, mielony cynamon* (0,5 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Chrupki z brązowego ryżu Biopont - BIO z dodatkiem sproszkowanych śliwek, agawy i cynamonu. Delikatnie słodkie dzięki agawie. Chrupki są bez glutenu, bez dodanego cukru (zawierają cukry zawarte w składnikach / agawie). Ekologiczne składniki, niesmażone, bez oleju palmowego. Świetne jako słodka, niebanalna przekąska.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 1815 kJ / 432 kcal
Tłuszcz: 15,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g
Węglowodany: 65,3 g
w tym cukry: 23 g
Błonnik: 5,9 g
Białko: 5,0 g
Sól: 0,08 g
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana