EKSPANDOWANY ORKISZ DO CHRUPANIA BEZ DODATKU CUKRU BIO 100 g – DOBRA KALORIA
- -0,60 zł
- Obecnie brak na stanie
- - 0,60 zł
Bezglutenowe chrupki drożdżowe - chrupki na bazie drożdży nieaktywnych - do sałatek, zup.
Składniki: drożdże suszone nieaktywne 60%, mąka ryżowa, substancja wiążąca: węglan wapnia; emulgator: lecytyna (ze słonecznika).
Produkt bezglutenowy.
Chrupki drożdżowe to produkt stworzony na bazie drożdży nieaktywnych - chrupki ciekawie smakują, świetnie nadają się jako dodatek do sosów, zup, sałatek, pasztetów, dań makaronowych.
Płatki drożdżowe nieaktywne to wiele cennych właściwości. Zawierają cenne witaminy, składniki mineralne, dużo błonnika i białka pochodzenia roślinnego.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1424 kJ / 340 kcal
Tłuszcz: 3,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 57 g
w tym cukry:2,5 g
Błonnik: 29 g
Białko: 34 g
Sól: 0,07 g
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana