-
Produkty
-
Bez cukru
-
Bez glutenu
-
Wegańskie
PIECZYWO CHRUPKIE PROTEIN BEZ GLUTENU BEZ DODATKU CUKRU BIO 100g - EKOWITAL
Ekologiczne pieczywo chrupkie z roślin strączkowych. Bez glutenu.
Obserwuj nas
Składniki: mąka z soczewicy (czerwonej i brązowej)*, mąka z z żółtego grochu*, sól morska. *składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych
Pieczywo chrupkie to ceniona, lekka alternatywa dla pieczywa. Można z niego wyczarować ciekawe kanapeczki - na przyjęcie / imprezę albo jako posiłek. "Chlebki chrupkie" świetnie sprawdzą się również jako zawartość lunchboxa - można zabrać je ze sobą do pracy lub dać dziecku do szkoły. Można je również schrupać jako samodzielną przekąskę.
Tu pieczywo jest bezglutenowe i bez dodatku cukru - tylko trzy składniki, ekologiczne. Zawiera sporo białka pochodzenia roślinnego dzięki mące z roślin strączkowych.
Zawiera naturalnie występujące cukry.
Wartość odżywcza produktu na 100 g:
Wartość energetyczna: 1449 kJ/ 342 kcal
Białko: 22,2 g
Węglowodany: 58 g
W tym cukry: 4,2 g
Tłuszcz: 1,2 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Błonnik pokarmowy: 3,5 g
Sól: 0,8 g
Opis
- Informacja dla alergików
- brak.
- Cena za kg
- 75.50
- Kraj producenta
- Polska