-
Produkty
-
Bez cukru
-
Bez glutenu
-
Wegańskie
-
Hurt
PASTA WARZYWNA Z TRZEMA RODZAJAMI PAPRYKI BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWA BIO 135g - ALLOS
Pasta kanapkowa z ekologicznych warzyw - m.in. z 3 rodzajami papryki. Bez glutenu.
Obserwuj nas
Składniki: czerwona papryka* (49%), nasiona słonecznika*, olej słonecznikowy*, żółta papryka* (9%), zielona papryka* (4%), syrop z agawy*, przecier pomidorowy* (3%), suszone pomidory* (2%), skrobia ziemniaczana*, koncentrat soku cytrynowego*, sól morska, przyprawy* (cebula w proszku*, czosnek w proszku*, papryka w proszku*), substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*, biały pieprz* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Pasta kanapkowa warzywna z naturalnych składników pochodzenia roślinnego - ekologiczne papryki (3 rodzaje), pomidory, nasiona, przyprawy. Pasta jest wyrazista w smaku, pikantno - warzywna. Jest gęsta, można nią posmarować pieczywo lub użyć jako sosu do makaronu albo podać w formie dipu. Brak dodatku cukru i brak glutenu. Wartościowe urozmaicenie codziennej diety i cenna dodatkowa porcja warzyw.
Polecamy też inne pasty warzywne dostępne u nas w sklepie.
Wartości odżywcze w 100 g:
Wartość energetyczna: 954 kJ/ 230 kcal
Tłuszcz: 17,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g
Węglowodany: 11,3 g
w tym cukry: 6,5 g
Białko: 5,1 g
Sól: 1,2 g
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana