0
MIGDAŁY W CZEKOLADZIE BEZ DODATKU CUKRU BEZ GLUTENU 100g - PIĘĆ PRZEMIAN

MIGDAŁY W CZEKOLADZIE BEZ DODATKU CUKRU BEZ GLUTENU 100g - PIĘĆ PRZEMIAN

13,99 zł
Brutto

Migdały w gorzkiej czekoladzie bez dodanego cukru. Słodka przekąska bez glutenu.

Potrzebujesz więcej? Zapytaj o czas realizacji!

Pośpiesz się! Tylko 15 szt. w magazynie!

Składniki: migdały hiszpańskie 71%, czekolada gorzka bez dodatku cukru 28% [miazga kakaowa, substancje słodzące (erytrytol 29,5%, glikozydy stewiolowe 0,027%), tłuszcz kakaowy, inulina, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator (lecytyna sojowa, aromat waniliowy, masa kakaowa min. 60%], odtłuszczone kakao w proszku, aromat naturalny pomarańczowy, kardamon, cynamon, sól himalajska. Produkt zawiera substancje słodzące i naturalnie występujące cukry.

Migdały to nasiona migdałowca (a nie orzechy, jak mogłoby się wydawać) - bardzo wartościowe i zdrowe, ponieważ zawierają dużo witamin i błonnika oraz potas i nienasycone kwasy tłuszczowe. 
Tu migdały zostały oblane gorzką czekoladą bez dodanego cukru (słodzoną erytrytolem). W ten sposób powstała słodka przekąska z dobrym składem, łącząca w sobie wartościowe składniki.
Polecamy jako przekąskę do kawy czy jako dodatek do deserów. Migdały w czekoladzie nie zawierają glutenu.

Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna: 2282 kJ / 545 kcal
Tłuszcz: 48 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,9 g
Węglowodany: 16 g
w tym cukry: 3 g
Błonnik: 14 g
Białko: 16 g
Sól: 0,25 g

15 Przedmioty

Opis

Informacja dla alergików
Produkt może zawierać, orzechy, mleko, sezam i soję.
Cena za kg
139.90
Kraj producenta
Polska

Specyficzne kody

Nowy
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

MIGDAŁY W CZEKOLADZIE BEZ...

13,99 zł