-
Produkty
-
Bez cukru
-
Bez glutenu
-
Wegańskie
NAPÓJ RYŻOWY Z ALGAMI MORSKIMI (WAPŃ) BEZGLUTENOWY BEZ LAKTOZY BEZ DODATKU CUKRÓW BIO 1 L – NATUMI
Napój ryżowy z dodatkiem z alg morskich (źródło wapnia) - naturalny, ekologiczny. Bez glutenu i bez laktozy.
Obserwuj nas
Składniki: woda, ryż* (14 %), olej słonecznikowy*, algi morskie Lithothamnium calcareum* (0,4 %), sól morska
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
Ekologiczny napój ryżowy (mleko roślinne) to alternatywa mleka dla osób nie spożywających laktozy (nietolerancja laktozy, dieta wegańska). Jest bez dodatku cukru, bez glutenu i w 100% roślinny. Tu bez dodatków smakowych, z dodatkiem alg morskich. Świetny do picia, jako dodatek do kawy, herbaty, owsianek, jaglanek lub jako składnik wypieków, deserów czy koktajli. Napój może być spożywany przez wegan, wegetarian, osoby na diecie bezglutenowej lub bez laktozowej.
Produkt UHT
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 218 kJ/ 52 kcal
Tłuszcz: 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
jednonienasycone kwasy tłuszczowe: 0,3 g
wielonienasycone kwasy tłuszczowe: 0,6 g
Węglowodany: 10 g
w tym cukry: 7,3 g
Błonnik: 0,1 g
Białko: 0,1 g
Sól: 0,08 g
Wapń: 120 mg (15% Dziennej Referencyjnej Wartości Spożycia)
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana