
MAKARON FUSILLI (ŚWIDERKI) BEZGLUTENOWY 250g - INCOLA
Bezglutenowy makaron fusilli - odpowiedni dla osób z celiakią.
Składniki: Mąka kukurydziana, skrobia kukurydziana, płatki ziemniaczane, glukoza.
Makaron bez glutenu, m.in. z mąki kukurydzianej. Jest odpowiedni dla osób z celiakią lub takich, które unikają glutenu w diecie. Tu makaron fusilli - świderki / spirale - świetne do zapiekanek czy sosów.
Makarony Incola są certyfikowane przez Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej. Dostępne są u nas także inne rodzaje makaronów bez glutenu.
Wartości odżywcze w 100 g:
Wartość energetyczna: 1452 kJ / 346 kcal
Węglowodany: 77 g
w tym cukry: 1,5 g
Tłuszcze: 2 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,4 g
Błonnik: 1,5 g
Białko: 4 g
Sól: 0,18 g
Informacja dla alergików : | Bez dodatku: gluten, pszenica, jaja, soja, mleko. |
Cena za kg : | 44.08 |
Kraj producenta : | Polska |