-
Produkty
-
Bez cukru
-
Bez glutenu
-
Wegańskie
-
Hurt
MAKARON SPAGHETTI BEZGLUTENOWY 250g - INCOLA
Bezglutenowy makaron spaghetti allla chitarra.
Obserwuj nas
Składniki: Mąka kukurydziana, skrobia kukurydziana, płatki ziemniaczane, glukoza.
Makaron bez glutenu, m.in. z mąki kukurydzianej - odpowiedni dla osób z celiakią lub takich, które unikają glutenu w diecie. Tu makaron spaghetti - "gniazda" makaronu idealne do sosów.
Makarony z tej serii są certyfikowane są przez Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej.
Dostępne są również inne rodzaje makaronów bez glutenu.
Wartości odżywcze w 100 g:
Wartość energetyczna: 1452 kJ / 346 kcal
Węglowodany: 77 g
w tym cukry: 1,5 g
Tłuszcze: 2 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,4 g
Błonnik: 1,5 g
Białko: 4 g
Sól: 0,18 g
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana