-
Produkty
-
Bez cukru
-
Bez glutenu
-
Wegańskie
-
Hurt
KREM KAKAOWO - ORZECHOWY ZE STEWIĄ BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWY 200g - TORRAS
Krem kakaowo - orzechowy bez dodatku cukru do smarowania np. pieczywa, bez oleju palmowego
Obserwuj nas
Składniki: substancja słodząca (maltitol, glikozydy stewiolowe 0,02%), oleje i tłuszcze roślinne (kokosowy, słonecznikowy i kakaowy), masa z orzechów laskowych (10%), mleko pełne w proszku, odtłuszczone kakao w proszku, serwatka (z mleka), emulgator (lecytyna słonecznikowa), aromat wanilii i orzechów laskowych. Masa kakaowa min. 7,5%.
Zdrowsza wersja kremu czekoladowo - orzechowego do smarowania naleśników lub pieczywa. Krem bez dodatku cukru (m.in. ze stewią), bez glutenu i bez oleju palmowego.
Większość kremów czekoladowych na rynku jest sporządzona m.in. z oleju palmowego i cukru - to świetna, zdrowsza alternatywa tych produktów. Krem mogą spożywać osoby na diecie, diabetycy i osoby z celiakią.
Polecamy również czekolady bez dodatku cukru tego producenta.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 1935 kJ/468 kcal
Tłuszcz: 33 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17 g
Węglowodany: 53 g
w tym cukry: 3,5 g
w tym alkohole wielowodorotlenowe (poliole): 48 g
Błonnik: 3,3 g
Białko: 5,2 g
Sól: 0,07 g
1WW = 35 g
1WBT = 31 g wg SGGW.
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana