-
Produkty
-
Bez cukru
-
Bez glutenu
-
Wegańskie
CZEKOLADA KOKOSOWA BEZ LAKTOZY BIO 50g – COCOA
Ekologiczna czekolada kokosowa bez laktozy od firmy znanej z pysznych i prawdziwych czekolad. Wege.
Obserwuj nas
Składniki: cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, nieprażone ziarna kakaowca*, sproszkowane mleko kokosowe*10%, wanilia BOURBON* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Czekolada dla wegan i wegetarian oraz osób z nietolerancją laktozy. Czekolady firmy Cocoa są znane i cenione ze względu na swoją wysoką jakość i oryginalne połączenia smakowe. Nie zawierają mleka, glutenu i soi oraz są słodzone cukrem z kwiatu palmy kokosowej. Czekolady tej firmy są Raw oraz powstają z ekologicznych składników najwyższej jakości. Świetny pomysł na prezent dla osoby ceniącej jakość i wspaniały smak.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna 2490 kJ / 599 kcal
Tłuszcz: 44,0 g;
w tym kwasy nasycone: 30,0 g;
Węglowodany: 44,0 g;
w tym cukry: 41,0 g;
Białko: 4,0 g;
Sól: 0,1 g
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana