-
Produkty
-
Bez cukru
-
Bez glutenu
-
Wegańskie
-
Hurt
CZEKOLADA TABLICZKA BIAŁA Z PISTACJAMI I SOLĄ BEZ LAKTOZY BIO 50 g - COCOA
Biała czekolada bez laktozy z dodatkiem pistacji i soli BIO. Niebanalny smak
Obserwuj nas
SKŁADNIKI: cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, migdały*, pistacje*16%, sól himalajska(15%), wanilia Bourbon* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Czekolady firmy Cocoa to najwyższej jakości czekolady Raw (surowe) powstałe z ekologicznych składników. Bez glutenu, bez laktozy i bez soi. Zamiast białego cukru cukier z kwiatu palmy kokosowej. Pyszne i oryginalne smaki, świetny skład i brak konserwantów. Czekolada Cocoa to bardzo dobry pomysł na prezent dla wegan i wegetarian oraz dla osób z nietolerancją laktozy lub glutenu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna 2539 kJ / 611 kcal
Tłuszcz: 46,0 g;
w tym kwasy nasycone: 22,0 g;
Węglowodany: 41,0 g;
w tym cukry: 40,0 g;
Białko: 8,0 g;
Sól: 0,3 g
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana