-
Produkty
-
Bez cukru
-
Bez glutenu
-
Wegańskie
EKOFLORKA PESTKI DYNI W CZEKOLADZIE GORZKIEJ BEZGLUTENOWE BIO 85g
Pestki dyni w gorzkiej czekoladzie - bez glutenu, ekologiczne.
Obserwuj nas
Składniki: pestki dyni* 63%, czekolada gorzka* 36% (miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*), syrop ryżowy* (certyfikowany składnik ekologiczny)
Masa kakaowa w czekoladzie minimum 70 %.
Ekologiczne pestki dyni oblane gorzką czekoladą. Bez glutenu. Brak oleju palmowego i sztucznych dodatków. Czekoladowa przekąska z krótkim składem.
Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna: 2394 kJ /577 kcal
Tłuszcz: 44 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14 g
Węglowodany: 23 g
w tym cukry: 11 g
Białko: 18 g
Sól: 0,04 g
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana