-
Produkty
-
Bez cukru
-
Bez glutenu
-
Wegańskie
-
Hurt
CZEKOLADA KOKOSOWA BEZ DODATKU CUKRU BEZ LAKTOZY BIO 40g – COCOA
Obserwuj nas
Składniki: inulina*, tłuszcz kakaowy*, substancja słodząca: erytrytol*, MIGDAŁY*, nieprażone ziarno kakao*, sproszkowany miąższ kokosowy* 12 %, naturalne aromaty, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*). Zawartość masy kakaowej minimum 34 %.
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
Czekolada kokosowa Cocoa bez dodatku cukru dla wegan i wegetarian oraz osób z nietolerancją laktozy. Czekolady tej marki są znane i cenione ze względu na swoją wysoką jakość i oryginalne połączenia smakowe. Tu czekolada słodzona erytrytolem, bez dodanego mleka, bez soi. Czekolady tej firmy są Raw oraz powstają z ekologicznych składników najwyższej jakości. Świetny pomysł na prezent dla osoby ceniącej jakość i wspaniały smak.
Czekolada ma 40g - jest mniejsza niż typowa czekolada.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 2020 kJ / 484 kcal
Tłuszcz: 41 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 25 g
Węglowodany: 22 g
w tym cukry: 4,2 g
w tym poliole: 13 g
Błonnik: 26 g
Białko: 6,0 g
Sól: 0,18 g
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana