-
Produkty
-
Bez cukru
-
Bez glutenu
-
Wegańskie
-
Hurt
CIASTKO FRANK&OLI PROTEINOWE BROWNIE CZEKOLADA & ORZECHY NERKOWCA 1 SZT BEZ GLUTENU 50g
Bezglutenowe ciastko czekoladowe brownie FRANK&OLI. Proteinowe, wysoka zawartość błonnika.
Obserwuj nas
Składniki: Błonnik z korzenia cykorii, koncentrat białka serwatkowego (z mleka) zawierający 80% białka 15%, kakao 11%, czekolada 11% (miazga kakaowa, cukier trzcinowy nierafinowany, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna z rzepaku), pasta z orzechów arachidowych, orzechy nerkowca *%, cukier trzcinowy nierafinowany, bezglutenowe płatki owsiane, olej rzepakowy, naturalny aromat, substancja spulchniająca, wodorowęglan sodu: sól himalajska.
FRANK&OLI Pojedynczo pakowane spore miękkie ciasteczko proteinowe z błonnikiem, białkiem, czekoladą, pastą z orzechów arachidowych, orzechami nerkowca, płatkami owsianymi i kakao.
Ciasteczko jest bezglutenowe.
Ciasteczko jest świetnym źródłem błonnika, zawiera również dużo białka pochodzenia roślinnego.
Ciasteczko świetnie sprawdzi się jako pożywna przekąska na wynos - dodatek do kawy, na deser, jako przekąska dla osób aktywnych sportowo. Dostępne również inne smaki / rodzaje ciasteczek Frank&Oli. Polecamy.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 1792 kJ / 431 kcal
Węglowodany: 29 g
w tym cukry: 25 g
Tłuszcze: 23 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,3 g
Białko: 18 g
Błonnik: 21 g
Sól: 0,68 g
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana