- -1,00 zł
- - 1,00 zł
NAURA CHRUPKI O SMAKU ORZECHOWYM DRAPI CHRUPSY BEZGLUTENOWE BEZ DODATKU CUKRU BIO 50 g
- -0,50 zł
- - 0,50 zł
Bezglutenowe ciasteczka jabłkowe ze słonecznikiem, pestkami dyni, błonnikiem - słodzone maltitolem.
Składniki: ziarno słonecznika, jabłko 25% (przecier jabłkowy 22%, jabłko suszone 3%), słonecznik 23%, substancja słodząca: maltitol, pestki dyni 9%, błonnik z korzenia cykorii, olej rzepakowy, gryka ekspandowana 5%, mąka gryczana 4%, emulgator: lecytyny, (z rzepaku), cynamon mielony 0,6%, aromat naturalny.
Ciasteczka jabłkowe z dodatkiem wartościowych składników takich jak słonecznik, pestki dyni, błonnik, gryka ekspandowana - ciastka bez glutenu, bez dodatku cukru (słodzone maltitolem, zawiera jedynie naturalnie występujące cukry) i bez laktozy. Odpowiednie dla osób chorych na celiakię, unikających glutenu w diecie, dla wegan, wegetarian i osób z nietolerancją laktozy.
Ciasteczka są źródłem naturalnego białka pochodzenia roślinnego i błonnika; zawierają również kwasy tłuszczowe omega-3.
Ciasteczka świetnie sprawdzą się jako dodatek do kawy lub na deser. W naszej ofercie znajdziecie również inne smaki / rodzaje.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 2140 kJ / 514 kcal
Węglowodany: 39 g
w tym cukry: 6,4 g
Tłuszcze: 34 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,1 g
Białko: 11 g
Błonnik: 5,8 g
Sól: 0,05 g
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana