-
Produkty
-
Bez cukru
-
Bez glutenu
-
Wegańskie
CIASTKA OWSIANE Z CZEKOLADĄ I ORZECHAMI LASKOWYMI BEZGLUTENOWE BIO 120g - NATEN
Ciasteczka owsiane bezglutenowe z dodatkiem czekolady i orzechów laskowych. Ekologiczne.
Obserwuj nas
Składniki: owies* 32% (płatki*, mąka*) (bez glutenu), margaryna* (masło shea*, olej słonecznikowy*, woda, sól, koncentrat soku z cytryny*), czekolada* 13,8% (kakao*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*), cukier trzcinowy jasny*, skrobia ziemniaczana*, orzechy laskowe* prażone, siekane 5,7%, pasta z orzechów laskowych* 5,7% (orzechy laskowe*, cukier trzcinowy*), mąka ryżowa*, skrobia ryżowa*, olej słonecznikowy*, sól morska, substancja spulchniająca: węglany amonu.
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
Ciasteczka owsiane z ekologicznych składników, bezglutenowe. Ciasteczka m.in. z dodatkiem czekolady, orzechów laskowych to chrupiąca przekąska, odpowiednia dla osób z celiakią i unikających glutenu w swojej diecie. Ciasteczka bez oleju palmowego ani innych utwardzonych olejów roślinnych. Ciasteczka polecają się jako przekąska na deser lub do kawy.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 2085 kJ/ 499 kcal
Tłuszcz: 27 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11 g
Węglowodany: 56 g
w tym cukry: 23 g
Błonnik: 5,1 g
Białko: 6,9 g
Sól: 0,6 g
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana