- -0,10 zł
- - 0,10 zł

Frank&Oli - bezglutenowe ciasteczko czekoladowe brownie. Bez dodatku cukru, bez laktozy.
Składniki ciasteczko brownie Frank&Oli: błonnik z korzenia cykorii, czekolada 20% (substancja słodząca: maltitol, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny z rzepaku), pasta z orzechów arachidowych, miąższ z orzechów kokosa, kakao 11%, płatki owsiane bezglutenowe, substancja słodząca: maltitol, aromat naturalny, sól himalajska.
Frank&Oli to marka, która stworzyła serię pysznych i popularnych ciasteczek - tu brownie, czyli pojedynczo pakowane spore miękkie ciasteczko z inuliną, czekoladą, pastą z orzechów arachidowych, płatkami owsianymi i kakao.
Ciastko jest bez dodatku cukru, bez glutenu i bez laktozy; jest odpowiednie dla wegan oraz osób unikających glutenu w diecie.
Ciasteczko brownie Frank&Oli jest świetnym źródłem błonnika, zawiera również białko pochodzenia roślinnego. Wartościowe składniki to gwarancja pożywnej przekąski. To świetna alternatywa dla ciastek z olejem palmowym czy toną cukru.
Ciasteczko świetnie sprawdzi się jako przekąska na wynos - dodatek do kawy, na deser, na II śniadanie, na wycieczkę lub do lunchboxa.
Dostępne są u nas również inne smaki / rodzaje ciasteczek Frank&Oli. Polecamy.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 1703 kJ / 410 kcal
Węglowodany: 32 g
w tym cukry: 6 g
Tłuszcze: 22 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13 g
Białko: 8,8 g
Błonnik: 24 g
Sól: 0,98 g
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana