-
Produkty
-
Bez cukru
-
Bez glutenu
-
Wegańskie
CIASTECZKA Z MĄKI Z CZERWONEJ SOCZEWICY CZEKOLADOWE BEZGLUTENOWE BIO 100 g - ZEMANKA
Bio ciasteczka czekoladowe z mąką z czerwonej soczewicy bez glutenu. Bez spulchniaczy.
Obserwuj nas
Składniki: mąka z czerwonej soczewicy* (33%), nieutwardzony tłuszcz roślinny* (olej słonecznikowy*, tłuszcz kakaowy*, woda, emulgator: lecytyna słonecznikowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), nierafinowany cukier trzcinowy*, jaja*, ekstrakt z kokosa* 11,5%, gorzka czekolada* 7,5 % (nierafinowany cukier trzcinowy*, miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyny), kakao*, naturalny aromat wanilii* (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej minimum 60%.
Ekologiczne ciasteczka z bezglutenowej mąki z czerwonej soczewicy z gorzką czekoladą. Ciasteczka są odpowiednie dla osób z nietolerancją glutenu. Nie zawierają utwardzonych tłuszczów, białego cukru ani spulchniaczy. Zawierają za to dużo białka pochodzenia roślinnego.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna 1803 kJ / 432 kcal
Tłuszcz: 25 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,3 g
Węglowodany: 41 g
w tym cukry: 20 g
Białko: 11 g
Sól: 0,07 g
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana