PALUSZKI OWSIANO - ORKISZOWE Z KURKUMĄ NA ZAKWASIE PEŁNOZIARNISTE Z SOLĄ HIMALAJSKĄ BIO 45g - NAURA
- -0,10 zł
- - 0,10 zł
Frank&Oli - bezglutenowe ciasteczko jaglane z pastą orzechową i chia. Bez dodatku cukru, bez laktozy.
Składniki ciastko jaglane z pastą orzechowe Frank&Oli: płatki jaglane 33%, pasta z orzechów arachidowych 33%, błonnik z korzenia cykorii (inulina), nasiona szałwii hiszpańskiej (chia) 2%, sól himalajska.
Pojedynczo pakowane spore miękkie ciasteczko z płatków jaglanych i pasty z orzechów arachidowych. Do tego błonnik i chia, sól himalajska. Bez glutenu, bez dodatku cukru (zawiera naturalnie występujące cukry) i bez laktozy. Ciastko jest odpowiednie dla wegan.
Ciasteczko jest źródłem błonnika, białka i kwasów tłuszczowych omega 3.
Ciasteczko świetnie sprawdzi się jako pożywna przekąska na wynos - dodatek do kawy, na deser lub do lunchboxa. Dostępne również inne smaki / rodzaje.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 1748 kJ / 421 kcal
Węglowodany: 25,5 g
w tym cukry: 7,6 g
Tłuszcze: 23 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,3 g
Białko: 24,5 g
Błonnik: 15,9 g
Sól: 0,82 g
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana