0
  • Obecnie brak na stanie
BATON W BIAŁEJ POLEWIE 'CIASTECZKO + WIŚNIA' BEZ GLUTENU BEZ DODATKU CUKRU 45g - FIZI

BATON W BIAŁEJ POLEWIE 'CIASTECZKO + WIŚNIA' BEZ GLUTENU BEZ DODATKU CUKRU 45g - FIZI

6,99 zł
Brutto
FIZI

Baton FIZI COOKIE DOUGH + CHERRY w białej polewie z wiśnią. Bez glutenu, bez dodanego cukru (zawiera erytrytol oraz cukry m.in. z soku jabłkowego). Odpowiedni dla wegan i wegetarian.

Obecnie brak na stanie

Przykro nam, ale już nic nie zostało..

Składniki: Migdały (26,7%), płatki owsiane bezglutenowe, polewa (13,3%) (masło kakaowe, orzechy nerkowca (3,1%), słodzik erytrytol, mleko kokosowe w proszku), koncentrat soku jabłkowego, olej kokosowy, mleko kokosowe w proszku, wiśnia liofilizowana (2,9%), chrupiące kulki (3,1%) (mąka kukurydziana, mąka z amarantusa), proszek z suszonego buraka.

Baton FIZI migdałowo - owsiany w białej polewie z wiśnią - COOKIE DOUGH + CHERRY. Bezglutenowy batonik poleca się jako przekąska z naturalnych składników.
Baton jest bez glutenu, oparty na produktach roślinnych (posiada oznaczenie VEGAN), bez dodatku cukru (słodzony erytrytolem oraz zawiera naturalne cukry obecne w składnikach).

Baton powstał z naturalnych składników, bez sztucznych dodatków. Ma w sobie sporo błonnika i białko pochodzenia roślinnego. Czysty skład, brak mleka krowiego. Polecamy osobom lubiącym batony z ciekawymi połączeniami smakowymi.

Baton nie zawiera oleju palmowego. Polecamy również inne smaki batonów FIZI i innych batonów z dobrym składem z naszej oferty.

Wartość odżywcza na 100 g:
Wartość energetyczna: 2285 kJ / 545 kcal
Tłuszcz: 38,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15,3 g
Węglowodany: 35,3 g
w tym cukry: 10,2 g
Błonnik: 6,1 g
Białko: 10,5 g
Sól: < 0,01 g

Opis

Informacja dla alergików
Może zawierać śladowe ilości orzechów (nerkowca, ziemnych, laskowe, migdałów).
Cena za kg
155.33
Kraj producenta
Ukraina

Specyficzne kody

Nowy
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

BATON W BIAŁEJ POLEWIE...

6,99 zł